Lysere tider inspirerer

Vinterfesten og salget er for lengst avsluttet og butikkene fylles opp med vårfarger og fristende nyheter. Lysere dager inspirerer også til å komme seg mer ut. Derfor inviterer butikkene og senterleder Bjørg L. Næss til Inspirasjonsdager på Granstunet fra 11. til 14. mars. I tillegg til flere tilbud i butikkene, kan Granstunet friste med flere konkurranser, ulike demonstrasjoner av produkter, velvære og dans denne helgen.

Inspirasjonsdagene innledes onsdag 11. mars med demonstrasjon av produkter hos Apotek 1 og hos Cosmetique Parfymeriet Granstunet. Fredag tilbyr Glømmi Sport og Team Hadeland smørekurs i andre etasje, slik at du er sikret gode ski i påskeferien. Lørdag kl 12.00 og 13.00 får de besøk av linedansere fra Hønefoss og sambygdinger fra Hadeland. Liten og Unik byr på traktorvafler og Pim vil fl ette barna.

Vårkampanje og konkurranse hos Lindex #superrolemodels

«It’s what you do that defines you». Fritt oversatt til “Det er hva du gjør som avgjør hvem du er». Dette er budskapet til Lindex´store vårkampanje i 2015, forteller Merete Simensen, som leder butikken i andre etasje på Granstunet. Lindex er kjent for sine kampanjer som frontes av kjente damer. Nå bugner butikken av freshe vårfarger, mye striper, denim, lyseblått og sterk gult. Lindex´ vårkampanje handler om at ekte skjønnhet ligger like mye i hva man gjør som i hvordan man ser ut.

Kampanjen trekker frem tre vakre kvinner som også gjør en god innsats utenfor moteverdenen, nemlig supermodellene og forbildene Christy Turlington Burns, Liya Kebede og Toni Garrn. De er med andre ord ikke bare supermodeller, men også Super Role Models. – Jeg har lært at det som betyr noe er hva man gjør, hvordan man gjør det og hva man gjør med det man har. Jeg er den jeg er, og jeg liker at denne kampanjen skaper en plattform for oss tre kvinner – Toni, Liya og meg selv.

Vi befinner oss på ulike stadier i våre karrierer og vi gjør alle noe mer enn bare modelljobben. Kampanjen er et positivt eksempel som viser at vi alle er, og har kapasitet til å gjøre, mye mer enn det som synes på overflaten, sier Christy Turlington Burns. I tillegg til at både Christy, Liya og Toni er velkjente og etablerte modeller, har alle tre også et sosialt engasjement, som i hovedsak retter seg mot mødre og barn. De er engasjert i organisasjonene Every Mother Counts, Liya Kebede Foundation og Plan Internationals – Because I am a Girl.