Mamma Mia – Et populært møtested

Det var ikke enkelt å få til et intervju med ledelsen på Mamma Mia, for det var mange sultne gjester og mye å gjøre. Men til slutt fikk vi ti minutter med innehaverens bror, Nevzat Gunes, for å høre litt om hvordan det går på den populære restauranten på Granstunet.

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Saken er hentet fra nyeste utgave av Grantoppen.

Det er Mehmet Gunes som er innehaver av stedet, og han har også en avdeling på Gjøvik, som han har drevet i 14 år.  Det er der Mehmet for det meste er stasjonert.  Men på Gran er det også ni personer ansatt, og denne sommeren har de tilbudt en helt ny meny, forteller Nevzat, som er en fullbefaren kokk og servitør.

–  Vi tilbyr mye italiensk, tyrkisk, asiatisk og mexicansk mat, og dette er populært på Hadeland, forteller han.  – Vi er nøye på råvarene, de skal alltid være de beste!  Vi bruker alltid indrefilet når vi lager biff, og det tror vi kundene verdsetter.  I tillegg til biff går det mye kylling og fisk, særlig til pensjonistene.  Og pensjonister er det mange av, for Mamma Mia gir 10% rabatt på hele sin meny til pensjonister og studenter hele året!

Hos Mamma Mia lages maten helt fra bunnen av, ingen ferdigsauser der i gård’n! Og det merkes på smaken. Den populære

«Mehmet-suppa», som er deres varemerke, er det mange som bestiller når de er innom. Etter å ha vært på Granstunet i 7 år, vet både Nevzat og de andre litt om hadelendingers spisevaner og favoritt-retter! Fredag under Potetfestivalen tilbyr de potetsuppe m/ pitabrød til kr 65.- til de som er sultne.

 

På bildet ser vi Renate Dahlen og Nevzat Gunes, som tok seg tid til å stille opp for fotografen selv om det «kokte» rundt dem!