NORGES FØRSTE POP-UP-STORE PÅ GRANSTUNET

Norges eldste moro-butikk, Festmagasinet Standard, har åpnet sin første pop-up store i Norge. Stedet er Granstunet, mellom Telenorbutikken og gullsmed Lille Gullkorn. Forretningen vil være der ut året, men blir konseptet en suksess også i Gran, vil innehaverne vurdere videre drift i senteret, dersom de finner lokaler som passer.

 

Tekst: Anne Lise Skjaker   Foto: Festmagasinet Standard

 

Karnevalsantrekk, festartikler og morosaker er stikkord for hva du finner i den nye butikken, og senterleder på Granstunet, Bjørg Lomsdalen Næss, er meget fornøyd med den nye tilveksten i senteret.

– Jeg tror dette blir veldig positivt både for oss og for Hadelandsregionen, siden ingen har noe lignende å by på nord for Oslo. Dette er noe annerledes og nytt, og vi har allerede fått svært mange positive tilbakemeldinger fra både kunder og medarbeidere, sier Bjørg, som er sikker på at mange vil synes dette er en spennende og morsom butikk å besøke.

 

Festmagasinet Standard har tilhold i Prinsens gate i Oslo sentrum, på samme sted som firmaet ble etablert for over 100 år siden. Da var navnet Standard Mønsterforretning, som passet til en litt annen tid og et annet vareutvalg. I dag finner du ca. 8000 salgsartikler relatert til ut- kledningsutstyr og moroartikler i butikken. Parykker og masker, sminke og barter, i det hele tatt alt du trenger til tema-fester på jobben eller andre festlige anledninger der du vil fremstå som en morsommere utgave av deg selv!

– Vi vil ta med et bra utvalg for salg også til Gran, forteller daglig leder i firmaet, Jan Kingell, til vår avis. – Vi er spent på responsen i Gran, og vi er ikke fremmede for å fortsette i senteret dersom vi føler at regionen slutter opp om vår virksomhet og frekventerer butikken, sier han. – Vi satser også på opplæring av lokal arbeidskraft, fortrinnsvis av den lekne typen, som gjerne kler seg ut og ekspederer kundene i et morsomt antrekk som er nytt i butikken!

– Det ligger i tiden at det arrangeres 20-talls eller 80-tallsparty i forbindelse med bursdager eller andre sosiale settinger. Da er det utrolig hvor stemningen stiger når gjestene kommer med et antrekk som kaller på smilebåndet, eller rett og slett utløser en gapskratt, sier Kingell, som tilføyer at dersom det er noe kundene ønsker seg til en spesiell anledning, som de ikke finner i sortimentet på Gran, går de ikke av veien for å ta en Oslo-tur og ordne biffen. Kundenes ønsker er nemlig viktig for Festmagasinet Standard!

 

Vi ønsker morobutikken velkommen til Gran, og håper du ikke blir skremt om du skulle møte en brunbjørn eller en gorilla bak disken!