Vårlig interiør hos Hansen og Dysvik

Hos Hansen og Dysvik i andre etasje på Granstunet er butikken full av vårfarger og lysere interiør. De har romantiske gardiner med blomstertrykk, roll-up gardiner og ferdige gardinkapper. Daglig leder Ingunn Forsberg forteller at de mottar nye varer hver uke.

Det går fortsatt mye i grått i interiør og gardiner, men nå har heldigvis en del begynt å etterspørre mer farger. Vi får inn mye interiør og tekstiler i støvete pasteller, sier Ingunn. Utover mot sommeren ser vi mye blått og sterk gul, forteller Ingunn. Den gulfargen ser ut til å holde seg ei stund, og er sprek mot alt det hvite og grå som folk har hjemme.  I tillegg til tekstil-er, møbelstoff og ferdigsydde gardiner, har de også tatt inn gulvtepper, ryer, lys og lykter.

Hansen og Dysvik er inne i sitt 21. år på Gran og har mange faste kunder. Noen av disse lev-erer klær og tekstiler til rens. De har nemlig et samarbeid med et vaskeri som henter og lever-er ferdig rens hver fredag. Det tar omtrent ei uke å få renset dressen. Ellers har vi alltid solgt mye dyner, dundyner, sengetøy og fi ks ferdige gardiner, sier In-gunn. Kundene setter pris på kvalitet og med stadig gode til-bud på bl.a. Høye sine produk-ter, har salget vært jevnt bra. I tillegg er vi en av de få som fortsatt har tilbehør til symaskin. Fokus på gjenbruk og re-design av klær har ført til at vi selger mye sytråd og lignende. Dersom du ikke er mester på symaskin, kan Hansen og Dys-vik friste med ei dyktig sydame. May Kristin Myrdal er kjent for mange, hun syr alt av gardiner og hjelper deg å tilpasse klær.