EVO Fitness over all forventning

Lørdag 14. september i høst, åpnet EVO Fitness på senteret. Med en åpningshelg som gikk over all forventning, er det interessant å vite hvordan det står til nå, og hva planen er fremover. I den anledning tok vi en liten prat med Andreas Skjetne, redaktør og ansvarlig for sosiale medier hos EVO.

Et lite tilbakeblikk

Andreas Skjetne skryter av mottakelsen på åpningsdagen, og interessen fra folket. Vi fikk 600 medlemmer den første dagen, så det ble en kanonstart. Det ble en vellykket åpning, med både kaffe, kaker og mennesker som hadde en genuin interesse for trening. Siden åpningen har antall medlemmer også økt, og det er vi glad for.

Flest kvinner

På de fleste EVO sentre har den største andelen som trener vært menn. På Gran er det motsatt, for her er det flest damer, sier Andreas. Det har vært overvekt av kvinner når vi åpnet, men det begynner å jevne seg ut nå.

Det er kanskje noen som lurer på om de skal begynne å trene, og har lyst til å teste det ut før de melder seg inn i et senter. Det kan de lett gjøre på EVO.

Vi har 14 dagers gratis prøveperiode og man kan trene alle dager fra 05-24. Etter at prøveperioden er utløpt, kan man velge om man ønsker å melde seg inn eller ikke.

Medlemskapet kjøper man på nett, og selv om EVO er et ubemannet senter, så vil det alltid være en PT der fra morgen til kveld, til hjelp for kunder. På EVO finnes det ikke gruppetimer, og man trener veldig mye på egenhånd, selv om Andreas understreker at det også er veldig mange som har en personlig trener.

Andreas Skjetne er veldig fornøyd med interessen fra folket

Kampanjer og råd

På EVO er det forskjellige kampanjer nesten hele året. Nå kan man trene ut desember måned for kun 49kr, men det er pågår også en landsdekkende kampanje som handler om kroppspress.

Hos oss på EVO er det ikke akseptabelt å trene i bar overkropp eller i en magetopp, sier Andreas. Vi er opptatt av samfunnet, og kroppspress er et problem for både menn og kvinner. Økende kroppspress en en utfordring, og vi ønsker å bidra positivt og prøve å minimere dette presset på våre sentre.

Til alle de som kanskje ønsker å begynne å trene og som har lyst til å teste ut EVO, sier Andreas at det beste er å sette seg et mål. Det viktigste er å gjennomføre, ikke tenke så mye over det, men bare å begynne et sted. At man møter opp, er en veldig god start I seg selv.