NYHETER

Hyggelig omtale i Grantoppen

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Nå kan du lese om Søstrene Stene kaffe- og lunsjbar, Carisma dame- og herrefrisør, og Lille Gullkorn i den seneste utgaven av Grantoppen.

SØSTRENE STENE

Hos Søstrene Stene kaffe- og lunsjbar på Granstunet får du nå servert mat og drikke med en liten smak av jul. Birgitt og Ida Kristine Stene serverer blant annet påsmurte rundstykker med sylte, og du kan få kaffe med et hint av pepperkaker, kanel eller noe annet godt.

Les hele artikkelen her

CARISMA DAME OG HERREFRISØR

Det å unne seg en god hodebunnsmassasje og en god hårkur nå på vinteren er perfekt bruk av egentid, eller en flott gave å gi bort. Spesielt nå på vinteren er det godt for håret å få litt ekstra pleie og fuktighet.

Les hele artikkelen her

LILLE GULLKORN

Det pakkes inn mange flotte julegaver om dagen hos Lille Gullkorn på Granstunet. Vi har det nesten som på julenissens verksted, sier Tone og Gry Kristin i kor. De pakker inn nydelige presanger helt uten å bruke limbånd eller tape.

Les hele artikkelen her

ANNERLEDESÅRETS BLACK FRIDAY PÅ GRANSTUNET

Black Friday går historisk sett helt tilbake til 1800-tallets USA, der den tradisjonen tro, dagen etter Thanksgiving, har markert starten på julehandelen. Tilbudsdagen har etterhvert fått grundig fotfeste også her til lands, og ivrige handlelystne kunder har stått timesvis i kø for å sikre seg de beste tilbudene. I 2020 – Det Store Annerledesåret, kan Black Friday kanskje virke mindre fristende for mange. Men vi på Granstunet forsikrer deg om at du kan komme hit og handle i trygge og hyggelige omgivelser der smittevernet blir ivaretatt på beste måte.

Les mer ANNERLEDESÅRETS BLACK FRIDAY PÅ GRANSTUNET