NYHETER

Potetfestivalen i Gran

Endelig er det tid for å arrangere Potetfestivalen igjen. I denne artikkelen får du se vårt program og unike tilbud🌸 Vi gleder oss til å ta dere i mot. Våre åpningstider er kl 10.00 – 20.00 torsdag og fredag og kl 10.00 – 18.00 på lørdag. Ved alle våre innganger finner du nå antibac-dispensere, bruk disse😃 Og husk; Ta vare på hverandre ved å holde avstand💗 Dersom det er noe kan du kontakte oss på Facebooksiden vår eller til kontaktperson (e-post:silje@granstunet.no / telefon: 905 45 126)

Les mer Potetfestivalen i Gran

Åpning av kafé og korona tilpasninger

Det var ingen som kunne forutse at alt skulle stenge ned 12. mars 2020. Den samme dagen gledet søstrene Stene seg over åpningen av deres egen kafé. Åpningen gikk over all forventning, men på ettermiddagen begynte bedrifter å stenge dørene og folk ble bedt om å gå minst mulig ute. Hva skulle dette bety for en kafé som bare noen timer tidligere hadde åpnet sine dører?

Les mer Åpning av kafé og korona tilpasninger

Gla´dager i Gran

Til helga er det igjen klart for Gla´dager i Gran. Her finner du program, gode tilbud og info fra oss😃 Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en trygg og god handel på Granstunet💗

Les mer Gla´dager i Gran