NYHETER

Nedstengning av Granstunet Kjøpesenter

Mandag 15.mars kom den triste beskjeden om at Gran Kommune settes på tiltaksnivå A. Det betyr at de fleste av våre butikker må holde stengt til 11.april. Mange av våre butikker vil derimot ha en klikk og hent løsning. I denne saken vil du få info om hva som gjelder for hver butikk, vi oppdaterer fortløpende ved endringer. Sammen skal vi klare dette❤️ For spørsmål ta kontakt med den enkelte butikk eller på e-post: birgitt@granstunet.no – Senterleder eller silje@granstunet.no – Markedskoordinator.

Les mer Nedstengning av Granstunet Kjøpesenter

Gavetips til morsdag og Valentines

I år faller morsdag og valentines på samme dag, søndag 14.februar. I denne artikkelen vil du finne gavetips til begge anledninger❤️ I tillegg er fastelavn da også. Fra mandag 8.februar til lørdag 13.februar kan du kjøpe fastelavnsboller hos Søstrene Stene og hos Kaffehjørnet fredag og lørdag. Fastelavnsris kan du kjøpe hos Blomsterhandleren✨

Les mer Gavetips til morsdag og Valentines

Hyggelig omtale i Grantoppen

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Nå kan du lese om Søstrene Stene kaffe- og lunsjbar, Carisma dame- og herrefrisør, og Lille Gullkorn i den seneste utgaven av Grantoppen.

SØSTRENE STENE

Hos Søstrene Stene kaffe- og lunsjbar på Granstunet får du nå servert mat og drikke med en liten smak av jul. Birgitt og Ida Kristine Stene serverer blant annet påsmurte rundstykker med sylte, og du kan få kaffe med et hint av pepperkaker, kanel eller noe annet godt.

Les hele artikkelen her

CARISMA DAME OG HERREFRISØR

Det å unne seg en god hodebunnsmassasje og en god hårkur nå på vinteren er perfekt bruk av egentid, eller en flott gave å gi bort. Spesielt nå på vinteren er det godt for håret å få litt ekstra pleie og fuktighet.

Les hele artikkelen her

LILLE GULLKORN

Det pakkes inn mange flotte julegaver om dagen hos Lille Gullkorn på Granstunet. Vi har det nesten som på julenissens verksted, sier Tone og Gry Kristin i kor. De pakker inn nydelige presanger helt uten å bruke limbånd eller tape.

Les hele artikkelen her