Pepperkakeverksted, julekortfotografering og julegrantenning

Lørdag 25.november inviterer vi til en ekstra hyggelig førjuls-lørdag hos oss på Granstunet.

Vi byr på pepperkakeverksted, julekort-fotografering, lokale julemarkeder og julegrantenning med fakkeltog, julesang, nisseshow og nisseposer.

De engasjerte ungdommene ved medialinja på Hadeland videregående skole vil ta julekortbilder (papir eller digitalt). Elevene finner du i vårt nye koselige Tunet aktivitetsrom i 2.etg.

Fra kl 13 inviterer vi til pepperkakeverksted og nissemaling i 2.etg. på Granstunet, der vi pynter hus og figurer til utstillingen “Den koselige pepperkakebygda på Hadeland” som i tradisjon tro stilles ut i desember hos Gran Optikk. Vi oppfordrer unger, ungdom, familier, lag og foreninger til deltagelse. Vi frister med flotte premier! Se egen sak om pepperkakebygda på granstunet.no

Fra kl 13-16 kan du bli “nissemalt” av Silje Nordli, June Ekeren og Oline Næss før julegrantenninga om du har lyst. Dette skjer også i 2.etg. ved det nye koselige Tunet aktivitetsrom.

Bli med i det tradisjonsrike fakkeltoget gjennom Storgata til Gran stasjon. Her blir det juleshow, sang og nisseposer. Det store juletreet ved torget i Gran ble regelrett tatt av vinden torsdag og dermed er julegrantenningen flyttet til stasjonsparken.

Fakkeltoget starter kl 1545 ved Malia og Visma-bygget. Julegrana tennes kl 16.

I 1.etg. hos oss på Granstunet finner du lokale dyktige håndtverkere med julemarkeder. Alt ligger til rette for å få den gode julestemningen sammen med oss i Gran.

Hjertelig velkommen skal du og dine være.