Line Biagio med pop up-butikk på Granstunet

Line Biagio Solvang fra Harestua er både designer og kunstner og har kunder over hele verden. Nå åpner hun pop up-butikk hos oss på Granstunet. Allerede onsdag 12. desember vil Line Biagios pop up-butikk bugne av masse flott og funksjonelt design.

-Vi gleder oss, for dette er et nytt og spennende konsept for oss, sier senterleder Tor Ole Karlsen på Granstunet. Det er også første gangen Line bruker konseptet i Norge og både hun og vi er spente på mottagelsen. I Line Biagio sin pop up-butikk vil du onsdag 12/12, lørdag 15/12 (11-15) og søndag 16/12 finne alt fra klær til hele familien, malerier og interiørartikler.

Lokal gründer

Line Biagio Solvang er en ekte Hadelending og gründer. Hennes gründereventyr startet for snart to år siden, men kolleksjonene hennes er allerede blitt populære, ikke bare i Norge men også i store deler av verden. Hun har allerede butikker og nettbutikker i Norge, Danmark, Ungarn, Canada og USA samt at en russisk kjede selger produktene hennes.

Line startet gründerreisen ved å designe og lage klær og tilbehør, både til barn og voksne. Lines designede klær er blitt svært populære.  Alt hun selger er enten håndlaget eller designet av henne og hun lager også klær på forespørsel.

Hobbyen ble vellykket forretning

For Line Biagio Solvang ble hennes store hobby til slutt forretningsvirksomhet. Hun elsker å tenke nytt og lage nye ting fra sin egen symaskin – på sin egen måte. Nå sender hun egenproduserte produkter verden over.

På Granstunet frem til jul

Onsdag 12. desember og søndag 16/12 vil hun for første gang ha pop up-butikk i Norge, og det hos oss på Granstunet. Dette er din mulighet til å se de flotte produktene hun lager eller designer. Vi sier bare – benytt deg av denne muligheten – en pop up-butikk er bare midlertidig. Etter søndagen pakker hun ned varene og flytter ut av butikken igjen. Men nettbutikken hennes har alltid åpent.

Vil du ta en sniktitt på hva som venter i pop up-butikken, kan du se bilder ved å følge henne på Instagram – @linebiagio.

Har du lyst å komme innom for å ta en titt eller gjøre unna julehandelen, så er du hjertelig velkommen innom. Du finner henne vis a vis Power på Granstunet.