Nissegrøt og “Alices eventyrverden”

I det nye koselige og nostalgiske Granstunet Aktivitetsrom i 2.etg. med egen barselkrok vises et utdrag fra “Alices Eventyrverden” v/ Nittedal Teater lørdag 16.desember kl 12, vi varmer opp med nissegrøt fra kl 11. Nissebesøk og juleverksted hører til.

Den ekstra gode julestemningen får du når du besøker utstillingen “Den koselige pepperkakebygda på Hadeland” inne hos Gran Optikk i 2.etg. Her har unger og ungdom fra hele Hadeland bakt og bygget. Fredag 22.desember kl 17 er det premieutdeling.

Ønsker du gavetips til familien eller kona?
Våre trivelige medarbeidere hjelper deg så gjerne med en stressfri og hyggelig julehandel.
Vi byr på lokale forretninger med særpreg og de mest attraktive kjede-forretningene, hos oss finner du et stort utvalg av bransjer og gaver til hele familien, i alle prisklasser. Design og basic.
Ønsker du gavekortet “Hadelandskortet” finner du gavekort-automat i 2.etg. ved siden av Lindex.

Søndagsåpent 17.desember kl 14-18 da også med hyggelig juleprogram. Se øvrige åpningstider under her.

Vi må også få takke dere hjertevarme kunder, medarbeidere,lag og foreninger for en fantastisk giverglede i aksjonen “Gi en gave”. Gavene er nå overlevert Barnevernet og Helsestasjonen. Sammen vil vi glede flere familier i egen bygd. Tusen takk!
http://gran.kommune.no/Gran-kommune/tjenester/Barn-og-familie/Nyheter-fra-Barn-og-familie1/Overveldende-giverglede/

V ønsker deg hjertelig velkommen til gode opplevelser hos oss på Granstunet-De unike forretningene i hjertet av Hadeland.
Ta godt vare på flokken din og ha ei trivelig og god førjuls helg sammen.

God førjulshilsen fra oss på Granstunet.