Suksess med nykommeren Barnas Festival på Granstunet

Barna strålte om kapp med sola og koste seg med ulike aktiviteter og underholdning i det strålende været under Barnas Festival på Granstunet.

3 dager med moro! Besøket ble over all forventning med mange hundre barn.
Karius og Baktus er fortsatt høyaktuelle og mange barn ville gjerne vise Karius og Baktus at de spiser mye frukt og grønt. Damene i Gran Sanitetsforening  hadde laget delikate fruktfat som raskt gikk unna. Trylleshow med Talentiaden-deltager Magic Curtis v/Redd Barna-skolen, hvor barn  kunne lære seg trylletriks i etterkant syntes også mange barn var veldig spennende.
Pippi Langstrømpe tok også ungene med storm, og her vanket det gullpenger til barna. Hadeland Hundeklubb og deres yngste medlemmer hadde en flott og sjarmerende hundeoppvisning. Roar Bråten lærte barna å spikke. Det var også ridning, grillfest, bamsesykehus, førstehjelpskurs, yoga, danseshow, infostands  ved «Oss mot mobbing» og mye mer. Det er veldig morsomt  med så mange hyggelige tilbakemeldinger og så mye besøk, det er jo alltid spennende når man arrangerer noe nytt og nye aktiviteter, sier senterleder Bjørg Lomsdalen Næss. Mange brukte dagene til å kose seg hos oss og deltok på mange av aktivitetene med både  foreldre og besteforeldre. Vi ønsker å takke alle lag, foreninger og  enkeltpersoner som bidro til denne festivalen  hvor barna sto i sentrum og bidro til at de fikk en morsom og lærerik helg før skolestart.