Vellykkede mote- og trenddager

Vi har lagt bak oss noen svært morsomme og vellykkede mote- og trenddager på Granstunet. I tillegg til «Bli Ny» og moteshow på torsdag, var helgen fullpakket med aktiviteter og konkurranser. Vi kåret to Hadelandsmestere, og Kjell Saug (t.v. på bildet over) tok sjansen på at sykkelkoden var 1994 – og det stemte. Dermed ble det ny sykkel på han.

I tillegg til «Bli Ny» og moteshow på torsdag, var helgen fullpakket med aktiviteter og konkurranser. Hadelandsmester i dynetrekking ble Morten Solheim og Oliver Stenberg ble mester i FIFA. Kjell Saug tok sjansen på at sykkelkoden var 1994 – og det stemte. Dermed ble det ny sykkel på han.

26,55 sekunder tok det å trekke dyna

Fredag lokket blant annet Kid med konkurranse om hvem som klarte å få på dynetrekk raskest på en dyne. Her ble vinneren Morten Solheim, som klarte kunststykket på små-pene 26,55 sekunder. Morten vil bli kontaktet for å motta premien sin fra Kid.

Koden var 1994 – samme år som Granstunet åpnet dørene

I forbindelse med Granstunets 25-årsjubileum ga vi også bort en sykkel til den som lyktes i å knekke sykkelkoden. Det var kun et forsøk pr deltaker, men det var nok for Kjell Saug fra Gran. Han resonnerte seg frem til at koden nok trolig var 1994 – som var året da Granstunet åpnet dørene. Gratulerer med ny sykkel Kjell!

FIFA-mesterskapet

Vi arrangerte også i løpet av helgen Hadelandsmesterskap i FIFA, hvor vi hadde fått besøke av Marius Alm fra Raufoss Fotball og klubbens to Esportspillere Henrik Marigård og Lars Olsen. Her var det deltakerpremie til alle som utfordret de tre Raufossgutta (2 gratisbilletter til valgfri kamp til Raufoss Fotball).

Marius Alm fra Raufoss Fotball og klubbens to Esportspillere Henrik Marigård og Lars Olsen var med på FIFA-mesterskapet.

Oliver Stenberg lyktes dessuten som en av to deltagere å vinne en kamp mot Raufoss sine Esportspillere og var med det, med i trekningen om en Playstation4. Oliver vant trekningen og vil bli kontaktet av Power Granstunet for å motta topp-premien. Gratulerer til dere alle.

Tusen takk også til alle som besøkte senteret og var med på å gjøre mote- og trenddagene til en fest. Mange barn var innom det nye lekerommet vårt. Her var det blant annet populært å få ansiktsmaling.