Vi gratulerer Sømløs med ett-årsdagen

Det er ett år siden Sømløs åpnet på Granstunet kjøpesenter. Butikkansvarlig Linda Klevengen gleder seg til årsmarkeringen og håper at spennende tilbud og program for dagen vil falle i smak hos deres faste og nye kunder.

Feiringen vil være fra torsdag til lørdag, men torsdag er hoveddagen med start klokken 18:00. Det blir snacks og drikke, og vi får besøk av Ellen og Eystein fra VårYr. De skal synge for oss og sammen skal vi skape en god og hyggelig stemning.

 

Bli ny

 Sømløs har hatt en konkurranse på Facebook og har trukket to vinnere som får en ”bli ny” dag med Anne Grøtberg.

Anne er personlig shopper og gir tips, råd og veiledning til kunder. I tillegg til at hun skal kle opp og presentere de to vinnerne, vil hun også være tilstede i butikken, gi råd, og snakke om mote og trender. Vi har også laget et lite podium hvor våre ”bli ny” vinnere vil bli presentert. I tillegg til full gratis make over, vil de også få med seg klær fra utvalgte merker i butikken.

Kunden i fokus

Klevengen trekker frem hvor viktige kundene er for dem, og hvordan de prøver å tilfredsstille alle smak og behov.

Granstunet kjøpesenter feiret tidligere i høst sitt 25-årsjubileum. Under jubileumsmiddagen fikk Sømløs og butikkansvarlig Linda Klevengen tildelt markedsprisen.

– Vi har kunder i alle aldre og prøver å ha nok utvalg til at alle kan finne noe etter egen smak. Det er ikke lett, og vi setter vi stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder. Vi er der for hverandre og det er fint å få tips og forslag fra nettopp dem som kjøper sine klær hos oss.

Butikken er fortsatt i utvikling og har nå fått på plass et fordelsprogram for kunder, og Mari Nordvik Brovold, som er butikkens nye ambassadør, vil også være tilstede på markeringen på torsdag.

Vi gleder oss veldig til feiringen, og håper at vi vil få mange besøkende i løpet av de tre dagene. Kanskje vil de som kommer finne noe fint til seg selv, eller eventuelt inspirasjon til årets julegaver.