Apotek 1 ble månedens butikk for mai

Apotek 1

På Granstunet fortsetter vi å engasjere kundene ved å invitere de til å stemme frem månedens butikk, sier senterleder Tor Ole Karlsen. – I mai måned var det Apotek 1 som ble stemt frem til øverste plass på pallen. Vi gratulerer Apotek 1.

Også denne måneden var det mange som engasjerte seg, og det er veldig artig. Så vidt jeg kan se i farten har alle forretningene våre fått stemmer, og stemmene er også ganske jevnt fordelt. Det viser at vi har en god miks på forretningene i senteret. Denne gangen så vi mange smile- og «tommelopp»-emojis.

Det er alltid hyggelig for forretningene å få gode tilbakemeldinger. Det er ikke så ofte man får det i de travle hverdagene.  – Denne gangen var det altså Apotek 1 som blant annet fikk disse tilbakemeldingene:

  • Alltid god service – både over telefon og i butikk.
  • Utrolig god service og alltid blide, og så har de så morsomme dialektoppslag .
  • De har mye kunnskap
  • Får hjelpe til det man lurer på.
  • Hyggelig betjening og ryddig butikk
  • God service og ikke minst et smil om munnen når du blir møtt. Føler meg velkommen

Hos Apotek 1 på Granstunet er det 8 fast ansatte. I tillegg har vi flere flinke studenter som jobber hos oss som ekstrahjelp.

Veldig hyggelig å bli satt sånn pris på, og ikke minst å få så mange flotte tilbakemeldinger, sier bestyrer Mona Hvinden.  Det er en god bekreftelse på at vi hver dag lever opp til slagordet vårt som er «Vår kunnskap – din trygghet». – Vi som jobber sammen her på Apotek 1 på Granstunet er flinke til å dele kunnskap med hverandre hver dag. Det er viktig. I Apotek 1-kjeden får vi månedlig tilbud om kurs, noe vi alltid benytter oss av, sier Mona.

Vi er opptatt av å formidle gode, kloke helsevalg som gir bedre livskvalitet for hvert enkelt menneske – uansett alder.  Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å ta vare på egen helse.

Helt til slutt – det var veldig hyggelig å høre at dialektoppslagene våre er blitt lagt merke til. Bare det å bruke dialekt skaper bedre dialog. Tusen takk til alle dere der ute som bruker oss på Apotek 1 på Granstunet, avslutter Mona Hvinden.