BARNAS JUL PÅ GRANSTUNET

Jula er først og fremst  barnas høytid, og det har de tatt  konsekvensen av på Granstunet. Senterleder Bjørg Lomsdalen Næss har et  rikholdig program for de minste, men det er også mye for hele  familien nå i førjulstida.

– Vi ønsker å takke alle som bidrar til  hyggelig julestemning hos oss, både lokale kor, dansere og teatergrupper og ikke minst skoleungdom og elevbedrifter som byr på seg selv, sier Næss. – Takkes skal også aller bakerne som har sørget for at vi i hele desember kan se ”Den koselige pepperkakebygda på Hadeland” utstilt. Her vil det bli premiering av publikums favoritt den 22. desember. Anki Kings kunstutstilling vil også være på plass hele tiden og likedan julemarkedet i 1. etasje, forteller hun.

Onsdag 16. desember kommer Hadeland Soul Teens og har julekonsert både ved kaffebaren i 1. etg. og i fellesarealet i  2. etg.

Torsdag 17. desember bør merkes av i almanakken, for da viser Nittedal Teater gratisforestillingen ”Reisen til Jule-stjernen” om ettermiddagen. Teater blir det også mandag 21. desember, og da er det forestillingen ”Jul i Lønneberget” som skal forlyste de små, med Nittedal Teater igjen på scenen.
Tirsdag 22. desember signerer hadelands-jenta Maria Grøntjernet sin bok ”Eventyr-landet”. Hadeland Soul Kids gjester igjen Granstunet, før premieutdelingen av den beste ”Pepperkakebygda” foretas.
Granstunets åpningstider i jule måneden ser du i egen annonse, og det samme gjelder de enkelte tidspunkt for  programinnslagene. I tillegg til å takke små og store vil også Bjørg Lomsdalen Næss ønske alle velkommen til en  hyggelig og begivenhetsrik julemåned!