TRAVLE TIDER PÅ SPORTSKAFEEN

Det er vanskelig nok å finne et ledig bord når vi stikker innom kafeen på Granstunet, men  sjefen sjøl, Magnar Kolstad,  virker allikevel uanfektet midt oppi travelheta, som sikkert bare vil øke på framover mot jul!

Når vi ser oss rundt, er det flere ansikter vi synes å ha sett der før, og Magnar kan bekrefte dette.
– Vi har utrolig mange faste besøkende, og det tyder vel på at vi gjør noe riktig. I tillegg merker vi også gjennomgangs-trafikken, og håper at den vil fortsette selv om veien blir lagt om, sier Magnar, som har vært daglig leder av Sport s-kafeen siden 2004. Men han har vært i bransjen siden 1987, og trives veldig godt med å omgås folk, som i dette tilfelle er  hyggelige kunder!
– Nå er fårikålperioden over for denne gang, og vi går inn i en tid der julematen står i høysetet. Vi prøver i mange henseende å til-berede maten fra bunnen av, noe som våre  gjester setter stor pris på. Snitsel og vårruller lager vi selv, og alle våre brune sauser er gjort på gammelmåten, forteller den arbeidsglade karen, som har fått mange kunder på grunn av  tradisjonskost som flesk og duppe og annen hadelandsmat.
– Ribbesausen vår har vi fått mye aner-kjennelse for, og vi regner med at det også i år vil bli solgt noen liter av den over disken her, sier Magnar, som ønsker alle velkommen til et godt måltid julemat nå i desember!