Bli med i Euroskos kundeklubb

-En god nyhet til våre kunder i høst er at det nå er opprettet en kundeklubb innen Eurosko-kjeden, sier Finn Hellum i Eurosko Gran.  – Tanken bak klubben er å belønne trofaste kunder med de fordelene klubbmedlemskapet gir, sier han.

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Saken er hentet fra nyeste utgave av Grantoppen.

Medlemsfordelene får du via en app som lastes ned på telefonen din.  Alle kjøp i din lokale Eurosko-butikk registreres der, slik at du etter en tid sitter på en kjøpshistorikk, om du skulle trenge det.

-Har du ikke smarttelefon, kan vi i butikken hjelpe deg med å opprette et medlemskap i klubben. Det er også mulig å gå inn på butikkjedens hjemmeside, www.eurosko.no eller sende SMS til 2242 med kodeord EUROSKO, forteller Hellum.

Medlemskapet er gratis og gjelder alle Eurosko-butikker, men er knyttet til eiergrupperinger. Hellum forteller at Eurosko i Gran og Brandbu er i samme gruppe, så du får samme fordelene om du har meldt deg inn i butikken i Gran,
men handler i Brandbu.  Er du i Oslo, derimot, må du være medlem i en annen eiergruppe. Du kan være med i så mange grupperinger du bare vil.

-Sørg for å bli medlem i Euroskos nye kundeklubb og få alle fordelene! avslutter Finn Hellum (bildet) i Eurosko Gran.