Nye høstkolleksjoner hos Kid Interiør og Cubus

Ny årstid betyr nye unnskyldninger for å shoppe. Hos Kid kan du nå finne en helt ny kolleksjon for barn, mens hos Cubus får du en mengde høstnyheter til både liten og stor.

 Kidskids-kolleksjonen ble lansert tidligere i høst, og er Kid Interiør sitt nye varemerke for barn i alderen 0-8 år. Her får du et stort utvalg som kan gi deg inspirasjon til barnerommet.

Kolleksjonen har fokus på lekenhet og trender som skal appellere til både foreldre og barn.  Kidskids har en bærekraftig profil, i tråd med Handle med hjertet, som for Kid Interiør betyr at de skal ha gode og trygge produkter som tar vare på miljøet. I løpet av 2018 skal alle bomullstekstiler til barn og baby være 100% økologiske, skriver Kid Interiør i en pressemelding.

Du kan velge mellom alt fra sengetøy, kosebamser og pynteputer for å skape den gode stemningen på barnerommet. Kolleksjonen finner du i butikk eller i nettbutikken.

Foto: Kid Interiør

En fargesprakende høst

Daglig leder hos Cubus Gran, Lisbeth Mikkelsen, kan fortelle at årets høstkolleksjon har en rød tråd gjennom alle avdelingene, nemlig farger.

– Det er mye mer farger i år enn vi har sett tidligere. En farge vi ser mye av, er den populære sennepsgule. Den finner du på alle avdelingene våre, og klærne i denne fargen flyr ut nesten med en gang vi har fått dem inn, informerer hun.

 Du vil også finne mange andre farger i butikken i høst. Mikkelsen forteller at det går mye i jordfarger, og at lune strikkegensere er en av de store trendene.

Foto: Cubus

 

– Nå på høsten kan det være veldig fint å bruke en strikkegenser over sommerkjolen. Blomsterprintet har blitt med oss inn i høstsesongen, sier hun.

Ruter og teddy

 Mange husker sikkert det rutete mønsterets storhetstid. Vel, det er tilbake igjen – i både bukser, gensere, skjorter og blazere.

– På herreavdelingen finner vi den gode, gamle rutete skjorta igjen. Men rutene finner på barne- og dameavdelingen også., fortsetter butikklederen.

– Også må vi jo ikke glemme en av høstens største trender, nemlig teddy-jakka som skal være oversized.