Brudemesse med Vendela og Petter

Petter og Vendela

Kjendisparet Vendela og Petter er konferansierer på vår Brudemesse torsdag 15. februar kl 1730 i 2.etg. på Granstunet, på Gran i hjertet av Hadeland❤
Gjett om vi gleder oss! Dette blir gøy!


Foto: Tv 2
I samarbeid med «Sans for bryllup», hoteller, fotograf BT Stokke og mange fler inviterer vi til årets event på Granstunet!

Utstillingene fra våre forretninger og samarbeidspartnere er åpne fra kl 15 til kl 20, vi lover deg overraskelser og fristelser.  Senteret er åpent fra kl 10-20 torsdag 15.februar.

Vi viser brudekjoler, antrekk og tips til bryllup, konfirmasjon og selskap.  Apotek 1 og Cosmetique Parfymeriet vil by på deilig velvære.  Vi lover deg en ekstra hyggelig ettermiddag hos oss på Granstunet.

 

Etter visningen trekker vi goodiebags med spennende overraskelser inkl bl.a 1 gavekort a kr 4000,- fra fotograf BT Stokke, og det blir gunstige tilbud i utvalgte forretninger.
Senteret er åpent til kl 20.


Fotograf: Bt Stokke

Dette sier Petter;
Jeg kjenner mye bra mennesker fra Hadeland, og har vært masse på besøk både vinterstid, og sommertid der jeg bla har kost meg på Randsfjorden. Jeg tok med Vendela til Hadeland på en bursdagsfest i romjulen der hun storkoste seg. Begge to gleder oss til å komme tilbake, for å vise frem bryllupsmote på Granstunet til alle gifteklare på Hadeland.

Vi gleder oss til å komme på besøk hilser Vendela og Petter?

Følg oss på facebook.com/granstunet for nyheter, program, tilbud og inspirasjon.
Hjertelig velkommen, vi ses på Granstunet!