Møt Vendela og Petter

Petter og Vendela

Kjendisparet og hele Norges Vendela og Petter er konferansierer på vår Brudemesse torsdag 15. februar kl 1730 i 2.etg. på Granstunet, på Gran i hjertet av Hadeland❤
Gjett om vi gleder oss!


Foto: Tv 2
I samarbeid med «Sans for bryllup», hoteller, fotograf BT Stokke og mange fler inviterer vi til årets event på Granstunet!

Utstillingene fra våre forretninger og samarbeidspartnere er åpne fra kl 15. Her blir det overraskelser og fristelser. Vi kan love deg en ekstra hyggelig ettermiddag hos oss på Granstunet.

Kl 1730 Visning av brudekjoler ved Sans for bryllup, bunad ved Grinakervev og penklær ved våre forretninger.

Carisma Frisør og Cosmetique Parfymeriet har pyntet brudene. Blomsterhandleren står for alt av brudebuketter og blomsterdekorasjoner.

Trekning av goodiebags og blomsterdekorasjoner etter visningen,verdi kr 10 000. Husk å registrere din ankomst i 2.etg. slik at du er med  i trekningen.

Kl 1830-1930: Vendela signerer sin nye bok hos Notabene

 


Foto: BT Stokke

Etter visningen kl 1730 blir det gunstige tilbud i utvalgte forretninger.
Senteret er åpent til kl 20.

Hjertelig velkommen til oss på Granstunet:)

Dette sier Petter;
Jeg kjenner mye bra mennesker fra Hadeland, og har vært masse på besøk både vinterstid, og sommertid der jeg bla har kost meg på Randsfjorden. Jeg tok med Vendela til Hadeland på en bursdagsfest i romjulen der hun storkoste seg. Begge to gleder oss til å komme tilbake, for å vise frem bryllupsmote på Granstunet til alle gifteklare på Hadeland.


Foto: BT Stokke

Vi gleder oss til å komme på besøk hilser Vendela og Petter?

Alle ønskes hjertelig velkommen til oss på Granstunet, her blir det fest!