JULEBORDSESONGEN ER RETT RUNDT HJØRNET!

Fra 15. november vil de som ønsker å smake på årets julemat kunne finne den på menyen hos Mamma Mia på Granstunet, og det er den populære juletallerkenen vi snakker om.

 

Innehaver Mehmet kan fortelle at juletallerkenen ble en suksess i fjor, og da vil de gjerne tilby kundene det samme i år. Det er tradisjonell norsk julemat vi snakker om, og kokken har også komponert en spesiell julesuppe, noe som varmer godt på kalde høstkvelder.

Mamma-mia

 

– Vi kan ta i mot grupper på opptil 60 – 70 personer, og det lønner seg å være tidlig ute med bestillingen, for kvelder og helger fram til jul blir fort bortbestilt, sier Mehmet, som kan fortelle at omsetningen i restauranten har økt i 2015. – Vi prøver hele tiden å fornye menyen med spennende, internasjonal mat, og i sommer startet vi med italiensk pizza, der vi bruker fersk mozarella-ost, forteller han, og opplyser at restauranten også tilbyr catering til grupper over 10 personer.

Studenter og pensjonister blir spesielt tatt vare på av spisestedet og kan nyte godt av 15 % rabatt hver dag på alle pizza-typer samt en spesiell meny med rimelige middagstilbud.

På Mamma Mias hjemmeside, www.mammamiagran.no, er det mulig å forhåndsbestille bord, og restauranten er oppe hver dag hele uka, men med litt varierende åpningstider.

Ønsker du å benytte deg av takeaway-tilbudet, er også dette en mulighet i en travel førjulstid!

– Velkommen innom oss på Mamma Mia, sier en alltid smilende vert, Mehmet.