Inspirasjonsdag med kjendisene Pia Ruud og Kathrine Sørland fredag 20. november på Granstunet -og mye mer!

De trivelige arrangementene står i kø på Granstunet i førjulstida!

Det blir inspirasjonsdag, pepper-kakeverksteder, julegateåpning, julemarkeder, den koselige utstillingen «Pepperkakebygda på Hadeland» og  ikke minst gjentar vi suksessen med Black Fridag 27.november hvor vi sammen med Mamma Mia  byr på stor pizzafest  kl 15, swing-show kl 1815 og knalltilbud med kveldsåpent til kl 21.

Fredag 20.november gjentar vi suksessen med inspirasjons-dag. De hyggelige kundene våre setter stor pris på denne dagen hvor vi gjør litt ekstra stas på dem med hyggelige aktiviteter og overraskelser. La deg inspirere av de beste! Book gjerne time med kjendisen og make-up-artisten Pia Ruud  fra kl 13 hos Cosmetique Parfymeriet  Granstunet. Fra kl 16 møter
du supermodell, kjendisen og stylisten Kathrine Sørland hos Cosmetique Parfymeriet. De slår til med 25 % på alle varer fra Nilens jord og trekning av goodie bager, så følg med på facebook og i butikken. Hos Lindex kan du booke person-lig shopper. Butikkene våre
vil inspirere på ulike måter med festdekkede julebord og antrekk, tilbehør, julegaver, julekaker, overraskelser, gunstige tilbud, smaksprøver på deilig julekaffe, nystekte sveler og mye mer! Senk skuldrene litt i førjulstida, det har du virkelig fortjent. Ta med deg venner og nyt inspirasjonsdagen hos oss på Granstunet. Vi skal love deg inspirasjon og ta ekstra godt vare på deg fredag 20.november!

Acr4752015997952-149624

Sett av fredag 27.november til årets Black Friday- markering. Få med deg pizzafesten kl 15, swing-show kl 1815 og ikke minst alle de knallgunstige tilbudene og overraskelsene. Kanskje smart å gjøre unna julegave-innkjøpene? Vi har Hadelands største utvalg av butikker samlet på ett sted og noe til både små og store, hus og hjem. Følg med på facebook og Instagram, det kan være smart!

DELTA I UTSTILLINGEN “DEN KOSELIGE PEPPERKAKE-BYGDA PÅ HADELAND” PÅ GRANSTUNET
“Den koselige pepperkake-bygda på Hadeland”, som stilles ut på Gran Optikk fra 1. – 22. desember  er blitt en hyggelig tradisjon og flere og flere deltar i utstillingen.  Her oppfor-
dres både barn, ungdom og  familier, barnehager og skoler til å delta. Barna som bidrar til utstillingen stråler av glede når de viser fram hva de har laget til kjente, og vi er takknemlige for at fl ere og fl ere barnehager, skoler og familier tilrettelegger så barna kan delta og være med å skape denne koselige utstillingen som turister og bygdefolket på  Hadeland kan beskue. Dette klarer alle med litt hjelp fra  voksne. Kunder har uttalt at synet av pepper-kakebygda er  synonymt med god jule stemning. Som før er det overraskelser til alle del-takere og kåring av vinnere når publikum har talt og en egne jury som kårer en vinner på barnas  premisser. Flotte premier som bl.a. gave kort og fruktkurv burde få kreative bakere til å svinge kjevlet! Den 22. desember kl 18 er det  premieutdeling og alle kan få med sitt bidrag hjem til jul.
– Det blir pepperkakeverksteder, nissemaling, julegateåpning,  julemarkeder og andre hyg-gelige aktiviteter forteller en engasjert senterleder Bjørg Lomsdalen Næss. Og ønsker alle velkommen til hyggelig før-julsstemning på Granstunet.