Månedens butikk: Carisma Dame & Herrefrisør

Carisma

Det var trivelig, sier eier og daglig leder Anne Engh i Carisma dame & herrefrisør. Tusen takk til kundene våre som har stemt på oss.  

Håret er en stor del av folks personlighet. For oss i salongen handler alle kundebesøk om å se personen, finne identiteten og frisyren som gjenspeiler personligheten. Ingen kunder er like – derfor er personlig service og pleie viktig for oss. Alle skal være fornøyd etter besøket hos oss.

Carisma frisør har holdt til på Granstunet i snart 17 år. I salongen jobber foruten Anne, Tonje, Jolita, Anja, Elisabeth og Kristina. Alle har svennebrev og flere års erfaring.  – Vi holder oss oppdatert på hårmoten og nye teknikker, så alle frisørene kurses flere ganger i året. Det er både nyttig og gøy.

Mye mer enn klipp, vask og føn

Vi frisører gjør mye mer enn å klippe og style hår. Som frisører er vi også rådgivere. Ut fra kundens ønsker og behov gir vi råd om hårfasong og produkter. Andre vanlige arbeidsoppgaver er å vaske, farge, permanentbehandle, føne og sette opp hår, både til de store merke- og festdagene, men også til hverdag. Som dame & herrefrisør klipper og trimmer vi også skjegg og legger make-up samt farger øyebryn og vipper.

En god frisør har også en god dialog og tone med kunden sin. Det er mange ting som er med på å hjelpe oss frisører å finne en kledelig frisyre. Både hårtype og ansiktsform er viktig å ta hensyn til.

Når nye kunder kommer snakker vi så mye som mulig for å finne ut om vedkommende er sporty, aktiv, klassisk eller romantisk. Vi snakker gjerne også om fritid og interesser – det kan fortelle oss mye om personlighet.

Knivskarp konkurranse denne gangen

Det ble knivskarp konkurranse om hvem som skulle bli månedens butikk her på Granstunet for juni, sier senterleder Tor Ole Karlsen. Det skilte bare èn stemme. At nettopp Carisma dame & herrefrisør ble stemt frem denne gangen er et tydelig bevis på at her jobber det dyktige frisører som tar godt vare på kundene sine. Vi vet at Carisma har kunder som kommer helt fra Trondheim.

Det er hyggelig lesing å se kommentarene til kundene som har stemt frem Carisma dame & herrefrisør. Av kommentarene som går igjen er:

  • Alltid fornøyd når jeg har vært der?. Fantastisk flinke jenter.
  • Alltid fornøyd etter en frisørtime her. Flinke, kreative og alltid blide.
  • Super service og hyggelig personale
  • Disse damene slår alltid av en prat. De er meget interessert i kunden og de bryr seg om deg når du er i butikken, til og med privat bryr de seg! Disse damene er eksemplariske, selv når jeg nå bor i Trondheim, så reiser jeg tilbake dit for å klippe meg! Disse damene fortjener å bli kåret til den beste butikken!
  • Fantastiske mennesker og service. Føler seg alltid velkommen og ivaretatt her.  «»@

Vi gratulerer!