Nye Sportskafeen

Sportskafeen

Mindre enn to uker etter at Sportskafeen dessverre stengte sine dører, er «Nye Sportskafeen» i full drift.

Det var spente og utålmodige kunder som stod utenfor gitteret og ventet på at kafeens nye driver Thea Højfeldt, og hennes to «wingwomen» mor Heidi Højfelt og svigerinne Tonje Hagen Højfeldt skulle reåpne den faste møteplassen som den er for så mange hadelendinger.

-Vi er i rute, kan Thea hastig fortelle når vi besøker butikken bare noen minutter før «The Grand Opening».

Kunder Sportskafeen
Eva Bilden og Åse Bergersen venter spent på nyåpning av Sportskafeen.

-Noen ting mangler jo, slik som blant annet elektroniske betalingsløsninger. Dette da det naturlig er en liten prosess å få på plass nødvendige avtaler, kan hun fortelle. «Men i stedet for å vente, har vi valgt å gjøre det på gamlemåten – altså å kun betale med kontanter inntil videre»

Og at Sportskafeen er savnet legger ingen av de mange oppmøtte kundene, som har møtt opp for å se om alt er som før, skjul på. Vi snakket med to av dem, Eva Bilden og Åse Bergersen. De kan fortelle at de har vært

stamkunder hos Magnar i alle år, og gjerne besøkte kafeen både 2 og 3 ganger i uken.

-Dette er jo en møteplass, hvor vi treffer venner og kjente forteller Eva. Og innrømmer at det har vært litt rart de to siste ukene, ikke å ha Sportskafeen å komme til. «Vi har forsøkt å besøke de andre her på Gran, men det blir ikke det samme», forteller de blidt, og legger til at de faktisk har følt seg litt rotløse disse siste par ukene.

«Atmosfæren» er det umiddelbare svaret vi får, når vi spør hva som er så spesielt med Sportskafeen. «Trivelig» og «god mat» er det neste som trekkes frem for å beskrive det unike med kafeen

Thea kan inne i mellom kaffeskjenkingen fortelle at de har planer om å utvikle kafeen videre, men ønsker samtidig å ivareta alt det gode Magnar har bygget opp gjennom flere år. Men akkurat nå disse siste dagene, har det hele handlet om å få opp igjen kafeen, og at det har blitt noen lange dager innrømmer de så gjerne, «men når man ser oppslutningen her i dag, og alle de blide menneskene og de gode tilbakemeldingene har det vært verdt hvert eneste minutt», avslutter hun stolt, før hun gjør seg klar til å betjene neste kunde.

Vi på Granstunet ønsker dere alle lykke til med åpningen og tiden som kommer! ?