Skolestart for små og store

Skolestart er spennende, uansett om man skal ha sin aller første skoledag, begynne i nytt klassetrinn, på ungdomsskolen eller videregående. Våre forretninger har utstyr til både store og små skolestartere.

Barna trenger nødvendigvis ikke en helt ny garderobe til skolestart, men ofte er det hyggelig med nye klær til første skoledag. Det trenger ikke å være noe dyrt, men noe som gjør at man føler seg litt ekstra fin.  I våre forretninger finner du årets nyheter og praktiske klær til skolebruk.

 

Huskeliste fra Notabene

Litt nytt og morsomt skoleutstyr er selvfølgelig alltid stas og gjør at barna gleder seg litt ekstra til å starte opp. Hos Notabene har de en hel katalog full av gode tilbud. Her kan du bla i katalogen fra Notabene.  Du finner også den nyttige huskelisten i katalogen.

Her er noen av våre favoritter:

Permer: kr 25,- pr stk.

Kopipapir: To pakninger – kr 99,-

Bokbind både elastisk/stoff og papir har vi nå til 3 for 2 😊

Nytt i år – skolesekker fra Frii of Norway

Skolesekkene for 1.-3-klassingene fra Frii of Norway er en av årets nyheter. Dette er den letteste sekken på markedet, veier kun 750 g, har smarte innvendige lommer, tidsriktige farger og print, og ikke minst 2 år garanti. Les mer om sekkene på side 8-9 i katalogen vår. 

Her er flere gode tilbud på senteret frem til skolestart:

I perioden 7.-20. august:

Gate 8 by Bihe: Høstnyheter – ViaVai sko:

Hos Cubus er det – 25% på alle barneklær fra 8. august t.o.m. uke 34.

Gran optikk: «Vi har briller til skolebarna fra kr 1295,- inkl. Antirefleks og herding av brilleglassene.»

Lindex: Starter 20% på barneavdelingen 8.august.