Sømløs klar for finalen til “Årets unike forretning”

I den andre delfinalen ble det jevnt, men det var Sømløs som fikk den andre finaleplassen i kåringen om å bli «Årets unike forretning». Vi gratulerer!

Sømløs er en av senterets nyeste moteforretninger som i snart ett år har holdt til på Granstunet. Moteforretningen retter seg mot jenter og damer i alle aldre med sine trendy klær.

Spennende første år

For oss har dette vært et utrolig spennende år, sier butikkansvarlig Linda Klevengen (bildet over). – Jeg er godt fornøyd med utviklingen og tilbakemeldingene fra kundene. Hadde det ikke vært for alle de gode kundene som handler hos oss, hadde vi ikke kunnet drive her. Så en stor takk til dere – vi setter umåtelig stor pris på dere alle.

Sømløs sin hovedleverandør er Bestseller og merkene Vila, Vero Moda og Only, men de har også flere andre spennende merker som Lewis og Calvin Klein samt det norske designmerket Urban Pioneers.

Nå står vi foran en ny høstsesong med mye nytt og trendy tøy. Gled dere folkens, for vi kommer til å få inn mye lekkert til høstens og vinterens garderobe, blant annet stort utvalg av jeans.

Vila, Vero Moda og Only

At kundene nå har stemt Sømløs frem til finalen i «Årets unike forretning» er vi svært stolte over. Det forteller oss blant annet at kundene våre får den positive handleopplevelse de fortjener.

Vår hovedleverandør er Bestseller og merkene Vila, Vero Moda og Only, men vi har også flere andre spennende merker som Lewis og Calvin Klein samt det norske designmerket Urban Pioneers. Vi er stolte av å kunne tilby produkter av god kvalitet til fine priser.

Kundeopplevelsen er viktig for oss

At alle som er innom oss skal ha en god kundeopplevelse er en selvfølge, og noe vi strekker oss langt for å bli enda bedre på, sier Klevengen.

Kommentarene gjør oss glad

Når de som har nominert oss sier at Sømløs er en unik butikk gjør det oss veldig glade. Det er jo nettopp unik vi bestreber oss på å være. Det er også hyggelig å høre at vi har perfekte og stort utvalg av klær til alle, at vi har utvalget for enhver smak og til fine priser. For oss som jobber i butikken er det også svært hyggelig å høre at vi alltid er blide og hjelpsomme og har nyheter i butikken til enhver tid.

 

Les mer om, og stem frem din favoritt til “Årets unike forretning” er her.

Du har kanskje også lyst til å lese:

Buddy – første finalist til “Årets unike forretning”.