Sommervibber og Gla´dager

Wihuu, endelig er det Gla´dager i Gran igjen🥳 I år ønsker vi dere velkommen til sommervibber på Granstunet🌸 Senteret er pyntet for sommeren og vi gleder oss til å ta dere i mot. I dette innlegget kan du lese mer om våre planer for Gla´dagene😎

Åpningstid Gla´dager:

Torsdag og fredag: kl 10.00-20.00

Lørdag: kl 10.00-18.00

Hva skjer på Granstunet under Gla´dagene?

Vi har pyntet senteret så det er klart for Gla´dager, sommerferie og handleglade kunder.

Under Gla´dager kjører vi to konkurranser hvor dere kan stikke av med kjempefine premier. I monteret ved inngang på nordsiden har vi lagt ut lekeballer i bassenget. Det er opp til deg å gjette hva du tror er rett antall😎 For å gjette finner du lapp ved dinosauren oppe i 2.etg ved Sømløs, og putter lappen i den gule postkassen. Her kan alle delta.

Den andre konkurransen vår er en bokstavjakt for barna. Vi har gjemt 11 ulike bokstaver rundt på senteret som danner et ord. Hent en lapp oppe ved dinosauren i 2.etg og noter ned hvilke bokstaver du finner på ferden rundt på senteret vårt. Til slutt skriver du ned løsningsordet og legger lappen i den gule postkassen. Husk å ta med egen penn på runden.

Husk å skrive navn og nummer på lappen i begge konkurransene, så vi får kontaktet de heldige vinnerne.

Det er distribuert en ny utgave av Grantoppen, men dersom du ikke enda har lest den finner du den ved å trykke på coverbildet under her. Der finner dere mange andre gode tilbud i butikkene våre!

Flere gode tilbud og aktiviteter i butikkene våre under Gla´dagene:

Skin Tonic Granstunet: Gry fra Shiseido kommer og det blir 25% på alt fra Shiseido

Mitz: 

Kan være et bilde av tekst som sier 'SOMMERVIBBER 20% pả hele but ikken 50% pả utvalgte varer Gjelder torsdag, fredag og lordag'

 

Liten og Unik: 

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Sømløs: 20% på hele butikken torsdag – lørdag

Gate 8 by Bihe: 20% på ordinære varer

Kaffehjørnet: Belgisk vaffel m/is kr 45

Lunsjtallerken 10.juni kl 11.00-13.00 – Spis så mye du orker for 150kr.

Smittevern

Du finner hånddesinfeksjon ved alle våre innganger og i butikkene, samt vanlig håndvask er mulig på toalettene. Vennligst hold 1 meter avstand til andre kunder, og dersom det ikke er mulig er det anbefalt å bruke munnbind i Gran kommune.