To forretninger kåret til månedens butikk i august

En jevn kamp ble avsluttet med uavgjort, hvor Granstunet Kaffe- og lunsjbar og Carisma dame & herrefrisør ble vinnere av månedens butikk i august.


– Det er min første måned som daglig leder her på Granstunet Kaffebar, så det var en god start, sier Maria Bech når hun får beskjed om at hennes kafé har vunnet måneds butikk.

Selv har Maria jobbet på kaffebaren i tre år, og er godt kjent med senteret og de faste kundene.

– Jeg må jo si det er utrolig hyggelig at kundene har stemt på oss. Det er veldig hyggelig at de trives. I det siste har jeg sett at vi har hatt en del nye kunder som også kommer tilbake, så det er en trend som jeg håper fortsetter, forteller den nybakte lederen.

Endringer på gang

 Maria har hatt mye å henge fingrene i, og har nylig tatt fagprøva som helsefagarbeider. Nå kan hun fortelle at det var godt å få det ut av verden, sånn at hun kan konsentrere seg om videre drift av kaffebaren.

– Det er en del planer på gang framover i form av oppussing og noen endringer på menyen, så det blir veldig spennende, avslører hun.

Vinner for andre gang

Det er ikke lenge siden Carisma dame & herrefrisør ble kåret til månedens butikk. I juni stemte også kundene frem frisørsalongen, og eier og daglig leder, Anne Engh, synes det er veldig hyggelig at kundene er fornøyd.

– Vi er veldig glad i kundene våre, og ønsker jo at de skal komme tilbake, sier hun.

I nærmere 17 år har salongen holdt til på Granstunet. Her treffer du på seks blide og flinke frisører som alle er opptatt av å yte service. Hos dem kan du få alt fra klipp og styling av hår til gode råd tilpasset deg og ditt hår. I tillegg tilbyr dem både timebestilling og drop in.

– Et av målene våre må være at det skal være nok kunder til hele senteret. Her har vi en jobb å gjøre, men vi gjør hele tiden vårt beste, forteller Anne.

 Vi gratulerer så mye til begge vinnerne!