Demonstrasjon av koreansk hudpleie hos Skin Tonic

Ansiktsmasker Skin Tonic

Koreanske ansiktsmasker har blitt noe av det mest populære innen hudpleie. Maskene finnes til alle mulige hudtyper og behov, og på fredag kan du få en demonstrasjon av ansiktsmaskene hos Skin Tonic Granstunet.

– I Korea er det veldig vanlig å bruke disse maskene daglig. Vi har nå fått kursing i hvordan de forskjellige typene fungerer og hvordan de skal legges, sier Anne Grethe, som er daglig leder hos Skin Tonic Granstunet.

På fredag tilbyr de alle kunder som kommer innom en demonstrasjon av maskene. Her kan du finne masken som passer akkurat til din hudtype og ditt behov.

– Vi har masker som inneholder mange forskjellige godsaker. Alt fra honning som gir fukt til tørr sommerhud, knust kull som er dyprensende og perleekstrakt som gir glød og fornyer huden din, forklarer hun.

Nedbrytbare og beroligende

Sheet masks, som de populære maskene kalles, er enkle å bruke da de bare skal være på i 10-15 minutter, og de skal ikke vaskes vekk, men masseres inn i huden etter behandling. Det gjør det enkelt å ta de i bruk etter en lang flytur eller andre steder når du føler behov for det.

– Maskene inneholder bio cellulose, så de er nedbrytbare og kan bare kastes i restavfall etter bruk, informerer Anne Grethe videre.

Ansiktsmaskene er rimelige i forhold til mange andre masker. Dessuten virker de beroligende på huden din. Et godt tips er å legge de i kjøleskapet, spesielt på sommeren da en kald sheet mask er veldig godt for solbrent hud.

– Det er bare fordi som ønsker en behandling å stikke innom på fredag, oppfordrer butikklederen.