Velkommen til en trygg handel på Granstunet

Vi er inne i en unntakstilstand hvor sikkerheten til våre kunder og ansatte er det viktigste for oss. Vi bryr oss og gjør alt det vi kan for å gi kunder en trygg og god handleopplevelse på Granstunet. Ta vare på deg selv og de rundt deg💛 Les mer om våre tiltak her.

Åpningstider

Vi har åpent kl 10.00 – 19.00 på ukedager og kl 10.00 – 18.00 på lørdager. Bruk hele åpningstiden til senteret for å unngå store folkemengder.

Ekstra renhold

Det er satt opp ekstra renhold på senteret hver dag og berøringsflater blir jevnlig vasket. Butikkene vasker jevnlig over spesielt bankterminaler og kasseområdet, og andre berøringsflater som forebyggende tiltak.

Dispenser med AntiBac

Vi har satt ut dispensere med Antibac ved alle innganger på kjøpesenteret hvor du lett holder hendene under og får en dråpe. Vi oppfordrer alle til å bruke Antibac både på veg inn og ut av senteret. Alle butikkene våre har satt fram Antibac de også.

Hold avstand til andre handlende

Hold minst 1 meter avstand til andre handlende. Der det ikke er mulig å opprettholde meteren anbefaler nå Gran Kommune at det benyttes ansiktsmaske.Det kan man få kjøpt hos Apotek 1, Lille Gullkorn og Sømløs. Av hensyn til kunder og ansatte har noen av våre butikker nå blitt pålagt munnbind.Ved flere av butikkene er det også montert plexiglass for å skille mellom kunde og ansatt.

Skilting

Vi har hengt opp plakater i fellesarealene på senteret for å minne om oppfordringene på senteret.

    

Årets julehandel

I år anbefaler vi å starte julehandelen tidlig så man slipper store folkemengder den siste tiden før jul. Butikkene våre er allerede fulle av fine julegaver og vi håper dere får masse inspirasjon. Alle de fine ansatte hos oss står klare til å hjelpe dere.

Følg gjerne med på Instagram-kontoen vår framover da vi kommer til å poste julegavetips. Inne på siden vår finner dere også et eget høydepunkt som heter “Julegavetips”.

Tusen takk for at du forholder deg til våre oppfordringer og gjør en innsats for å stoppe smittespredningen💛 Har du spørsmål kan du ta kontakt på e-post: silje@granstunet.no eller telefon: 90 54 51 26✨