Velkommen til brudemesse 15.februar kl 17.30

Vendela og Petter

Nå er det klart for årets event hos oss på Granstunet!

Medarbeiderne i våre unike forretninger i hjertet av Hadeland har stått på og gjort det mulig for oss å arrangere brudemesse. Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom vil være kveldens konferansierere.

Målet med arrangementet er å samle de ulike aktørene lokalt og samle inn folk til en folkefest. Det gis ut lodd til alle som kommer, så noen vil også være heldige å vinne goodiebags og gavekort. Fra kl. 15 vil det være stands og festpyntede bord med masse inspirasjon og tips. Visningen med klær fra bruder og selskaper er fra kl.17.30. Etter visningen vil det også være mange gode tilbud i utvalgte forretninger, og senteret er oppe til kl. 20.

 


Foto: tv2.no

 

Begivenheten finner sted 15.februar, som er dagen etter alle hjerters dag. Det ville vært ekstra gøy om det romantiske frieriet skjer på valentinsdagen og paret tar turen til Granstunet dagen etter.

 

       

 

Kvelden vil by på masse forskjellig inspirasjon til både bryllup, selskaper, konfirmasjoner og ungdomsfester. Forretningene vil by på klær, dekor og ulike demoer.

 

Carisma kommer hjem til bruden for å fikse hår.

 

Brudekjolene og brudepikekjolene er fra Sans for bryllup som ligger på Lillehammer. Blomsterhandleren står for alt av blomster,  borddekorasjoner og  brudebuketter. De skaper buketter og dekorasjoner til alle anledninger, fra det tradisjonelle til moderne utifra årets trender og ikke minst dine ønsker. Carisma dame og herrefrisør står for frisyrene og Parfymeriet Cosmetique står for all make-up`n. Gate 8, Liten & Unik, Cubus, Lindex, Mitz og Dressmann har penklær til hele familien. gutta. Forretningene våre ha også masse forskjellige stands, og de byr på masse forskjellig festtøy og pynt.

 

Hoteller som deltar vil være Helgaker gård, Hotell Hadeland, Sanner hotell og Granavolden gjæstgiveri.