Lille Gullkorn er videre

Etter tredje delfinale er det klart at også Lille Gullkorn er med i finalen om å bli «Årets unike forretning». Lille Gullkorn fikk 55,5 prosent av stemmene og ble en klar delvinner. Vi gratulerer.

Innehaver av Lille Gullkorn, gullsmed Tone Furuseth Kristiansen, takker kundene igjen. Det er dere som er «gullet vårt» og gjør oss gode, sier Tone. Lille Gullkorn ble i april i fjor månedens vinner og også kåret til «Årets unike forretning 2018» på Granstunet.

 

Hviler ikke på lauvbærnene

At vi også i år blir stemt frem og blir finalist i årets konkurranse er hyggelig og noe vi setter  stor pris på.  Det bekrefter at vi gjør mye riktig i møte med kundene. Kundeservice og kundeopplevelse betyr mye for oss.

– Vi som arbeider i butikken er svært dedikerte til jobben vår, som er å hjelpe kundene med det de har på hjertet – om det skulle være innkjøp av gaver, graveringer eller reparasjoner. At kundene også setter pris på, og etterspør lokalproduserte produkter gleder oss.

Her på Granstunet er det en flott miks av forretninger, og vi er glade for å være en del av denne miksen. Alle de 22 forretningene her har sitt særpreg, og hver og en fortjener en finaleplass.

Du har kanskje også lyst til å lese: Sømløs ble andre finalist i 2019 – les hele saken her.

Det er service og lokal produksjon som skal kjennetegne oss

Med 40 av 72 stemmer ble Lille Gullkorn er klar vinner i tredje kvartal. Svært mange av kommentarene kundene har lagt igjen går på super service, spennende og lokalproduserte varer samt at det er en lokal butikk som ikke tilhører en kjede.

Innehaver og gullsmed Tone Furuseth Kristiansen t.h.) og butikkmedarbeider Gry Kristin Nagelhus.

– Det er hyggelig å høre, sier Tone. For det er nettopp det som skal kjennetegne oss – at vi ikke er en kjedebutikk og at vi har våre egendesignede og -produserte smykker i eget gullsmedverksted.

Redesign er populært

Det som kanskje ikke så mange kjenner til er at vi også driver med redesign av sølvbestikk, sier Tone. Dette er et produkt som er blitt populært de senere årene og som vi får flere og flere henvendelser på. Redesign er utrolig gøyalt å jobbe med, og gammelt sølvtøy blir til både ringer, ørepynt, anheng, slipsnåler og armbånd.

Du har kanskje også lyst til å lese: Buddy ble årets første finalist i 2019 – les hele saken her.

Vi har også 10-årsjubileum for forretningen vår her på Granstunet i år. Det har vært 10 kjempespennende år med stort sett bare oppturer her på Gran. Både i 2018 og så langt i 2019 har vi vekst i omsetningen, så det lover godt for fremtiden, avslutter Tone Furuseth Kristiansen.

Her er noen highlights fra hvorfor kundene har stemt frem Lille Gullkorn: 

Du finner ting som ikke de typiske kjedebutikkene har, de har det lille ekstra.

 

En koselig nisjebutikk som lager egne smykker og søljer til bunad fra Hømann.

 

Unik butikk, alltid oppdatert på trender, godt håndverk, glitrende varer, veldig hyggelig betjening, klokker i OK prisklasse, har ikke opplevd bedre service noe annet sted.

 

Butikkeier har et engasjement for yrket sitt som få andre har, og står på dag og natt for å kunne gi utmerket og effektiv service til sine kunder. Hun har detaljkunnskap som kommer kundene til gode, og god sans for mote og trender i markedet, som hun omsetter på en vellykket måte. Butikken har det som vi kunder etterspør, og vi får alltid service med det lille ekstra! Hurra for Lille Gullkorn:-)

 

Rask hjelp ved gravering og reparasjoner i og med at Tone er gullsmed slipper de å sende ting bort til andre.

Vi kårer årets unike forretning 2019 – les hvordan du gjør et her.