Vi kårer Årets unike forretning 2019

Granstunet front

Hvem som bør bli årets unike forretning 2019 på Granstunet er opp til deg. Vi fortsetter fjorårets kåringer, men har “skrudd” litt på reglene og hyppigheten. I år skal vi finne fire finalister, gjennom fire delfinaler – én pr. kvartal.

På Granstunet fortsetter vi suksessen med å invitere og engasjere kundene våre til å stemme frem sin favorittforretning, sier senterleder Tor Ole Karlsen.

Slik gjør vi det i år

Nytt av året er at vi kaller det «Årets unike forretning 2019 – delfinale 1, 2, 3, 4» og endelig, «FINALE – Årets unike forretning 2019», sier senterleder Tor Ole Karlsen. Det er altså fire forretninger som gjennom året skal nomineres til finale «Årets unike forretning 2019». Stemmeskjema finner du nederst i saken.

Nominer din favoritt

Vi kjører med andre ord fire nominasjonsrunder – en hvert kvartal. Den forretningen som får flest stemmer i hver kåring, går til den store finalen. Vi blir til slutt stående igjen med fire finalister til utmerkelsen «Årets forretning 2019», som blir kåret i desember.

Kundeservice og din kundeopplevelse er det vi ønsker du skal legge vekt på når du stemmer frem den du mener bør være en av finalistene.

-Det var utrolig gøy å se det store engasjementet kundene våre viste i fjor. I tillegg til mange stemmer ble det også lagt inn et stort antall flotte og gode kommentarer. Disse videreformidlet vi selvfølgelig til forretningene som vant. Det er alltid hyggelig for forretningene å få gode tilbakemeldinger. Det er ikke så ofte man får det i de travle hverdagene.

God miks og noe for enhver smak

Granstunet har en fin miks av 22 forretninger, alle med sitt særpreg. – Vi er stolte over å ha mange lokale og spennende forretninger, forretninger du ikke finner andre steder, sier senterlederen. I tillegg har vi tre trivelige spisesteder og de mest attraktive kjedebutikkene her inne på senteret. Husk at også spisestedene er med når vi skal kåre «Årets unike forretnings 2019».

Vi håper selvfølgelig at du blir med på kåringene også i år. Her er tredje delfinale. Stem frem den forretningen du mener er verdig en finaleplass i desember. Din stemme må være registrert innen 30. september.

Her er stemmeskjema for Årets unike forretning 2019 – delfinale 3: